Bilder från ett ridpass för ett tag sen

Foto: Andrea

Dem är lite oskarpa men det va svårt ljus att fota i, men jag tyckte de blev väldigt mysiga iaf!


bloggtips

Jag tycker alla borde gå in på DEN HÄR bloggen, kolla och kanske slänga in en kommentar! Dem som har bloggen rider också på Säva och är två grymma tjejor ;)Vatten'

Fotade lite vatten för länge sen, redigerade några bilder lite snabbt nu :)
.

Jag är inte perfekt, men jag är mig själv.


Hoppträning

Hoppträningen idag gick sååååååhäääääääär bra. Vi hoppade lite en övning men studs in, ett galoppsprång och en oxer ut. (Kom just på att jag aldrig skrev något om förra veckans hoppass, men det gick skitdåligt så det var inte så mycket att skriva om så det gör inget. Jag ramlade av och det gick dåligt för att jag rider som en apa ibland) I alla fall så kände jag mig lite osäker från förra veckan efter min avramling och min supersnygga avramling! Men vi började lugnt med travbommar och hoppa ett sockerbitshinder utan stigbyglar och han var så grymt fin (<3) särskilt i traven. Sen började vi med övningen och det gick sådär i början men det gick bara bättre och bättre! Hoppade oxern på 1 meter sista gången, kändes super! :)Printad ur film! Doppa huvet i sanden vare ja.

Collage

Nathalie frågade om hon fick göra ett collage med bilder på mig och Fille och såklart fick hon göra det! Så nästa dag hitta jag den här supersöta bilden på min mail och på facebook:Tack så jättemycket! :D


schnyyygga cheyor, yeah!


Söta som in i berget!

(om ni undrar vad min fina kompis Andréa gör på näst sista bilden, så sjunger hon!)


Kristin och Elin
Cadi'z

Bara för att var så roligt att rida Cadi'z så får ni en minibildbomb!
Foto: Kristin! 

Idag har jag....
...tävlat dressyr för första gången!
...ridit stoooooor häst!...ridit Elins ponny Pepsi!

Dagens dressyrpass

Idag red jag ett dressyrpass i ridhuset med Sofie. Först gick det jättedåligt, jag kunde seriöst typ inte ens sitta ner... Fille var ganska fin egentligen men det funkade inte riktigt. Det var några andra som red på andra sidan och där hjälpte Erika till (en som jobbar i stallet) och sen när de skulle gå frågade vi om hon ville hjälpa oss också.  Det kunde hon. Och gud vad bra det blev! Fille som ofta hänger sig i handen, går på bogarna fick upp ett ganska bra steg, var lätt i fram och jobbade! Underbart!

Imorgon är det dressyr KM på säva och jag ska självklart vara med. Är just nu jättetaggad haha. Erika kommer och hjälper till på framridningen så jag hoppas det går bra!

Knoppade och fixade efter ridningen!

Jag är med och tävlar om ett schabrak, va med du också!http://lamiamichelle.se/?p=1859#comments


Regn'
Va med du också!http://www.tlop.se/?p=3136#comments länk till inlägget!


Västerbotten

Den här veckan har jag varit i Västerbotten men imorgon åker jag hem. Dagen efter jag kommit hit cykla jag och min låtsas kusin (mammas brorsas sambos barn) ut till en 'ö' och fotade. Något vi gjort de tre senaste gånger jag varit där. Tänkte bjuda på några bilder, kommer väl fler sen :)


Tre bilder jag fotade på tävlingen

Rubriken.


Två bilder från tävlingenVisst är de fina? Älskar dem!

Foto: Amanda Tillenius


RSS 2.0