Finaste ♥♥

 
Älskade, fina och bästa Dinnie ♥

Justin Drew Bieber ♥

JAG HAR ALDRIG GRÅTIT SÅ MYCKET GLÄDJETÅRAR NÅGON GÅNG FÖRUT. Jag stod och storböla hela första kvarten innan jag lugna ner mig. När han flög in med sina stora vingar, det går inte att förklara, det var magiskt och riktigt mäktigt. Det var helt underbart, bästa kvällen i mitt liv. Han är så himla fin och så himla duktig.
Grät typ hela vägen hem också, för det var slut och han är påväg härifrån.

Det känns som någon dragit med ett rivjärn i halsen på mig och mitt huvud snurrar. Skrek konstant och Åh vad bra det var! ♥

bättre bilder kommer sen
WAAAAAAH

JAG ÄR TYP HELT HYPER ÄVEN FAST JAG INTE RIKTIGT FÖRSTÅR ATT JAG FAKTISKT KOMMER FÅ SE HONOM IKVÄLL! HEEELT GAALEET, OMB


// Nu blir jag säkert kär i dig //


Photoshoot med Andrea//Smakprov

 
Fina fina vän ♥

24 april

 Om precis en vecka så står en av världens bästa personer framför mig, visserligen en bit bort. MEN ENDÅ. Ska bli så himla underbart. Hur jag och Sofie ska hitta våra platser och sen hitta ut igen är däremot ett litet problem, men vi löser väl det på något sätt haha!
 
Det känns som det var jättejättelängesen jag var ledsen för att jag inte fick några biljetter. Tiden har gått väldigt fort! Sen att han ska ha en (eller egentligen två) extra konserter och släppte biljetter till den tredje på min födelsedag, och att jag då fick biljetter, var nog den bästa presenten jag kunde få!
 
 
 

Erika & Cassini

 

Moa & Habbe


Tävling

På söndag är det dags för tävling! Ska faktiskt bli väldigt roligt, har ju inte tävlat på jättelänge nu!
 
Efter superpasset igår och en mysig uteritt idag så känns det bra. Jag kommer bara hoppa lagklassen men det känns som att det blir lagom. Vi har ju inte tävlat på länge nu och vi har inte hoppat mycket i vinter. Lagklassen går i LC så vi hoppar alltså 90 cm!
 
Har tänkt ganska mycket på hur jag ska rida fram och hur jag ska tänka på banan osv. Och mina tankar är att jag inte ska rida fram för mycket, utan skritta ganska länge, trava och galoppera lite och göra massa tempoväxlingar och övergångar så att hon hela tiden lyssnar. Sen inte hoppa fram för många gånger heller, bara jag får en bra känsla så räcker det sen.
 
Jag är i alla fall taggad och jag hoppas Dinnie också är det!
 
-bild ifrån i lördags-

Fiiiina fina ponnyn!

Idag gick det så himla bra att rida! Jag red till ridhuset och byggde fram ett räcke på 50 cm. Red fram först ganska länge i skritt, flyttade för skänkeln, böjde och ställde åt olika håll. Jättefin redan från början! Började sen trava, försökte hitta en lugn takt och när jag hade det så gjorde jag samma sak som i skritten. Sen fick hon en liten skrittpaus och sen galopperade jag runt lite, kortade och längde galoppen och kollade hela tiden att hon lyssnade. Sen hoppade jag räcket några gånger på ca 50 cm innan jag höjde upp det till ungefär 75-80. Hoppade det nån gång och sen travade jag av. Försökte hitta tillbaka till den lugna takten och få henne så låg i formen som möjligt och hon var så himla fin!
Bästa passet på länge! ♥Råååådis

 
Måste bara säga att jag faktiskt blev väldigt nöjd med bilderna för en gång skull :)
*även fast blogg.se förstör kvaliteten*

Ronda


Smakprov // Fotografering med Sara och Ronda


 
Foto: Josäfin

RSS 2.0