snygg ponny x1000

 

Simba 30 mars

Min tanke är att försöka börja blogga lite smått, får se hur det går! Kommer antagligen få massa nya bilder nu när jag rider Simba som står i samma stall som Amigo och Josse, så då är det ju kul att lägga upp dom nånstans hehe ;)
 
Skrittade ut en kort bit med Andrea först och sen red vi på banan och sen avslutade vi med att skritta ut en bit igen. Kul att träffa Andrea lite!
När vi red på banan gick det först jäättebra verkligen. Vi travade runt i låg och lång form och jag hade nästan ingenting i handen. Jag försökte rida mycket volter och mjuka upp henne i sidorna och hon blev bara finare och finare!
Sen när vi började galoppera så blev hon piggare och sen så började de plocka fram lite hinder och då blev hon spänd, men sen gick det bra igen och då avslutade vi. Kul var det i alla fall och stor skillnad från sist, hittar fler och fler knappar hela tiden!
 
Foto: Josse!

Simba

Känns tomt utan Dinnie i vardagen. Men jag var och hälsade på henne i måndags och det var så mysigt ♥ finaste ponnyn.
 
Red Ronda i tisdags och jäklar vad bra det gick! Red ut ca 20 min först och sen ca 20-25 min i ridhuset. Bra bjudning och galet fin var hon! Superkul.
 
Något som är kul är att jag förhoppningsvis ska börja rida Simba! Så då blir jag inte helt hästlös i alla fall vilket känns riktigt kul! Red henne för andra gången idag och det gick mycket bättre än första gången. Fick en känsla idag som jag inte fick första gången, mjuk och jättefin verkligen!
 
Foto: Josäfin!
 
 

Några fler Rondabilder

 
Foto: Felizia!

Första inlägget på länge

Här var det längesen jag skrev något...!
 
Har som några kanske vet slutat rida Dinnie vilket känns jättetråkigt men det känns också som om jag gjort rätt beslut. Saknar henne massor så tänkte åka och hälsa på henne nån dag snart!
 
Har i alla fall turen att få rida lite nu när jag inte har Dinnie eller rider på ridskola. Har ridit Elin och Kristins ponny Gul och så har jag fått rida Ronda vilket är superkul!
 
Igår red jag ett kort pass på utebanan och bara joggade runt lite. Traven var superfin men galoppen funkade inte lika bra haha. Hon bytte galopp, gick i kors och rumpan åkte hit och dit. Men men, galopperade inte så mycket utan slutade när det gick hyffsat. Traven var i alla fall toppen! Jag gillar Ronda och jag hoppas får rida henne lite när Sara inte kan!
 
Felizia var så snäll och följde med och fotade. Finfina bilder!
 
 

RSS 2.0