Bilder ifrån igår



Foto: Josäfin (det är även hennes häst, som jag snodde för nån minut, hihi ;) )


.

KLOCKRENT!


Tändläkare och hoppträning

Idag slutade jag tidigt, men såklart skulle man ju till tandläkaren typ några år senare samma dag så det va ju bara att stanna kvar och vänta typ. I alla fall, väl hos tandläkaren (några år senare) satt vi bara och babbla om min jäkla tand som inte vill komma ner. Och nu ska jag få tandställning, jippie...! eller inte. Ska tillbaka på måndag och fixa något med nån jäkla metallgrej som ska sitta i gommen och sen efter tio dagar tillbaka igen för att sätta på den. Drygt -.-' Sen till nån annanstans för att göra en liten operation för att få fast en kedja i tanden som ligger fel, sen tillbaka igen för att sätta fast kedjan i metallgrejen för att dra bak den tanden. OCH UPPEPÅ DET SÅ SKA JAG FÅ RÄLS. Kommer ju ha hur mycket metall som helst i munnen... Idag satte hon i några gummisnoddar och metallbitar mellan tänderna så det andra ska få plats. Jag har ont i tänderna nu och kan knappt tugga. TAGGA HA ONT I TÄNDERNA TVÅ ÅR!!! blir väl bra till slut hoppas jag.

Sen taggade jag hoppträning med Fille, men när jag kommer till stallet så möts jag av några som säger att Fille tappat en sko. Så ingen hoppträning på honom. Fick en jättegullig storhäst istället, Zwierka! Det va faktiskt askul. Är riktigt nöjd eftersom det va första gången jag satt på henne. Pluppade runt en 80 bana två gånger hur lätt som helst :) Trevlig häst!



Zwierka och Sofie, lånade den från din blogg Sofie, hoppas det va okej (A)


Till Andréa ♥



Till min underbara kompis Andréa! ♥


Fail.



Det kan ju inte alltid gå bra, eller hur? ;)


Tre bilder som visar hur man rider på riktigt!





Snö'



Sjuk

Har varit hemma i två dagar för att jag är sjuk, och det är sjukt vad tråkigt det blir efter ett tag. Tur att man är ensam hemma så man kan dunka musik ;)

De låtar som har spelats om och om igen idag är:



Och såklart Justin Bieber också!


Fredagens hoppträning

Jag brukar ju inte vara så duktig med att berätta om min ridpass men, men..

Han var verkligen jättefin, bjöd mot hindrena med öron spikade framåt. Vi hoppade igenom delar av banan vi skulle hoppa sen. Allt flöt på jättebra, han var pigg och glad så det va kul! Hoppade banan sen, första gången gick jättebra, fick en härlig känsla och ja, det gick väldigt bra helt enkelt, haha! Sen nästa gång vi hoppade banan gick första långsidan super men sen på ett räcke snett igenom blev det ett litet missförstånd. Han hade lite för flack galopp, kom lite konstigt in och jag råkade lägga fram handen och typ "snälla hoppa" så då vågade han inte hoppa av. Jag fick känslan av att flyga, tyvärr fick jag flyga själv ;)



Fick lite ont i huvudet först, men sen började jag garva efter "flygkänslan" va ganska så rolig...

Hoppade upp och hoppade banan igen och då gick det lika bra som innan min flygtur! Tror det här en av de bästa hoppträningarna nånsin, haha, avramlingen var lite onödig dock ;)




Några print screenade bilder ur film, filmen kommer om jag lyckas fixa en. Har bara movie maker på den här datorn och jag har ingen aning om hur man använder det haha!


Sitter hos Andrea



Idag efter skolan åkte jag till Andreas skola, jag va med på hennes sista lektion (trodde jag skulle dö) och sen följde jag med henne hem!



Sist hon va hos mig, asheta verkligen!


rubrik



Jag vet inte vad jag ska säga mer än att jag hitta den här när jag satt och kollade efter tävlingsbilder och att den ska upp på min vägg!


Blandade tävlingsbilder




*Klick*  *Klick*


Kristin & Cadiiiiiii'z





snygghäst.se eller nåt sånt...


Elin och Peeeepsi





Fotade Elin och Kristin på ängen igår, var bra fotoväder först men sen blev det bara sämre och sämre.
Bilder på Kristin kommer snaaaaaaaaart!


Jag är med och tävlar om en KL mössa!



Var med du också!

Inlägget med tävlingen hittar ni HÄR


Jag är med och tävlar om ett BR schabrak!



Var med du också!

Klicka HÄR för att komma till inlägget.


Bilder från hoppavslutningen!






Dressyrpass

Idag red jag ett dressyrpass i ridhuset. Jag började i skritten att försöka få loss honom i sidorna men det gick sådär. Började trava lite och det funkade väl sådär, han kändes nästan lite spänd och ville inte riktigt. Så jag längde tygeln och försöka hitta en lugn takt där han sedan började slappna av mer och mer. Gjorde lite liknande i galoppen men han ville inte riktigt släppa i högersidan, så han bet sig fast. Fick lite hjälp av Elin och då gjorde jag "öppna" i galopp längs långsidorna och då släppte det! Red sedan resten av passet på halvlånga tyglar och han hängde sig inte alls! Känns som det släppt litegrann nu :)




Bild från klubbdressyrtävlingen i fredags, där vi kom 3:a i LC:n och vann LB:n! Foto: Sara Bjerkliden


RSS 2.0