Min fina ♥

 

Sagohästen


Foto: Josse

Ridpassen 28 juli

I söndags var Josse med och fotade när jag red både Habbe och Dinnie.
Habbe kändes först lite seg och tung, men efter ett tag blev han superfin! Det var väldigt roligt att rida honom, stor skillnad mot Dinnie haha.
 
Dinnie kändes väldigt fin, men jag kände mig lite stressad när jag red, inte mycket men lite. Hon kändes stundtals jättefin och stundtals ganska stark. Men igår var det en sån här dag när jag verkligen förstår hur mycket hon betyder för mig, fina hjärtat ♥
 

Fler bilder kommer!
 

Vårat bästa pass

Idag (igentligen igår) så red jag dressyr på ängen, fortsatte där jag var söndags. Började låg form i skritt och trav, sen samlade jag upp henne när jag började galoppera. I galoppen red jag tempoväxlingar, några bara något steg och några lite längre sträckor. Gjorde samma sak i båda varven och sen samma sak i traven efteråt, sen travade jag av i låg form. Hade ganska många och långa skrittpauser också, så det blev inte så långt pass men hon var rejält svettig efteråt endå. Riktigt riktigt fin var hon och det här var nog vårat absolut bästa pass hittills!
 
Bild ifrån i söndags, fler kommer! Foto: Josäfin
 

Det är så kul att rida!

Åh vad kul det var att rida idag! Red ut i nästan 1 timme med mycket skritt, men travade och galopperade också. Hon var galet fin och det var så kul. Längtar tills vi är igång på riktigt!
 
Hon var väldigt svettig när vi kom tillbaka så då fick hon en rejäl dusch. Hade tänkt bada henne igår men då ville hon inte komma in från hagen så då fick hon det idag istället. Hon verkade tycka det var väldigt skönt i alla fall!
 
Tröttis ponny efter duschen ♥
 

Timo Räisänen ♥♥♥

Kan fortfarande inte riktigt förstå vad som hände. Att jag faktiskt fick träffa honom, stå längst fram och nicken jag fick när han kom ut för att prova micken och gitarren.
 
Timo, snart ses vi igen!
 
 
 

Elin & Laura

Var med Elin ut till nopsgärde i måndags och fotade. Har inte fotat på länge på länge så det var väldigt kul och ska även dit imorgon förhoppningsvis!
 
Laura har blivit så galet fin! Elin har verkligen gjort ett superbra jobb med henne, så himla stor skillnad sen sist jag såg dom! :)
 
Porträttbilder kommer senare!
 
 

Hästpojken

Hästpojken spelade idag och det var galet bra! Dom slår inte Timo (såklart..), men det var galet kul och det var så sjukt braa! Vi hade sjukt bra platser, endast 1 person mellan oss och staketet, så vi såg väldigt bra också.
 
Nej men är i alla fall positivt överraskad hur bra dom var live, hade hört några liveklipp från tidigare och där har jag inte tyckt att det varit så bra, men som sagt blev positivt överraskad och det var väldigt roligt. Sen att jag fick väldigt bra bilder på Martin (sångaren) är ju också ett +!
 
 

Titta vem jag hittade på Putte i parken dag 2!

Jo Joakim Lindqvist! Så himla snäll och mysig kille verkligen! :)
 
 
 

Kvällen igår

Vi åkte så att vi kom fram vid 5 ungefär, kvart över hade vi fått våra armband och kommit in på området. Jag och Elin gick direkt till Teaterscenen där Timo skulle spela 18.15. Vi fick bästa platserna, allra längst fram och typ 1 plats ifrån mitten. Alva kom också och satte sig vid oss.
 
Sen 5 minuter innan han skulle börja försökte vi ställa oss vid staketet men det fick man inte så då fick vi sätta oss igen och det sög. Men sen i alla fall började han spela och han är så grymt jäkla bra! Helt galet!
 
 
Sen i slutet så sa han att han skulle ha signering borta vi de andra scenerna. Så efteråt gick jag och Elin dit, jag köpte 3 singlar så att jag hade nåt han kunde få signera. Sen blev allt så konstigt och det gick så fort när det var min tur. Jag fick typ inte fram något alls, kramen blev inte så bra och sen blev jag inte så nöjd med bilden heller... Sen tänkte jag och Elin gå därifrån så vi började gå men då ville jag gå tillbaka så då gjorde vi det. Sen så stod jag där och bara kollade på honom hehe. Men sen när kön tog slut så gick jag fram och frågade om jag kunde få en kram till haha, men innan jag ens frågat klart kramade han mig redan. Åh, det var typ bästa kramen nånsin, sen att vi kramades i typ 20-25 sekunder gjorde det ju inte sämre haha. Sen tog vi nån till bild och sen gick vi därifrån.
 
 
Efteråt så ångrade jag mig lite att jag inte sa något om hur bra jag tycker han är osv. men jag tänkte väl inte allt för mycket på det.
 
Sen lyssnade vi på Johnossi som också var väldigt bra, sen Icona Pop och sen The darkness. Men under The darkness så tyckte jag och Elin det började bli segt så vi tänkte gå bak och sätta oss nånstans. Men tror ni inte att Timo står det ensam i publiken långt bak?! Jag gick fram till honom då och sa heej, då kramade han mig igen och frågade hur det var med mig. Sen började vi prata om The Darkness och sen om massa annat. Jag sa även att jag tycker att han är galet bra och att man blir väldigt glad av honom. Sen också att det kändes galet att stå där och prata med honom och då sa han typ "Det där är något jag inte riktigt kan förstå... Jag är ju bara en vanlig snubbe liksom".
 
Sen pratade vi på lite mer. Men sen sa The Darkness att man skulle ta varandras händer och hålla upp i luften och då tog han min ihhhhhh!! ooohhh myyyy goood.
 
Sen fortsatte vi prata och så fort man skulle säga något så var man tvungen att prata högt i den andras öra för att annars hörde man inte. Vi stod typ kind mot kind hehe. Helt galet.
 
Han var verkligen jättetrevlig och lätt att prata med, sen tog han åt sig av berömmet men blev endå inte dryg. Hur gullig som helst!
 
Bjuder på bilden... Bara för att han är så fin!
 
Mer bilder kommer sen ♥ Jag är iaf världens lyckligaste!

Tror ni jag är lycklig eller?


Världens finaste Timo ♥

snartsnartsnartsnart

Nu är det bara lite drygt 2 timmar kvar tills Timo ställer sig på scenen och man kan inte vara mer taggad än vad jag är! (även fast jag inte riktigt har fattat det än hehe) DET KOMMER BLI SÅ JÄKLA BRA!!!
 
Nu ska jag fortsätta tagga och om 40 minuter åker viiiiiiiiiii
 
Ett annat band som spelar idag är Johnossi som också ska bli väldans roligt att se! Sen spelar The Darkness och Icona Pop också bland annat.
 
TAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGAAAAAAAAA
 
 
 
Åh underbara Timo. Vet inte hur många gånger jag sett klippet, haha, men det är lika roligt varenda gång!

Tagga PIP

En person som jag är så himla glad över att jag har i mitt liv är Elin. Vi har pratat nästan varje dag hela våren, med några undantag. Vi är så himla lika ibland och oftast så förstår vi vad den andra menar hela tiden utan att man behöver dra en jättelång förklaring.
 
Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen för att åka dit. På onsdag och fram till lördag är det festival som gäller (JAG SKA SE TIMO OMG) och det ska bli så himla roligt. Sen att jag är där med mina underbara kusiner gör ju inte saken sämre. Ska bli så kul att träffa Elin och Alva igen!
 
 Lagom fin bild från förra året <3

RSS 2.0