-Och dom små små orden, är svåra ord-


Smakprov

Fina, fina ♥
 
Foto: Josse
 

Blandade känslor

Samtidigt som jag hoppar av glädje att dom gör ny musik gråter jag över att de inte kommer spelar i sommar...
 

Sant


Bara onödigt babbel igen

Den här dagen har mest varit konstig. Morgonen var super, gjorde bananpannkakor med Cissi osv. Sen till stallet, beslutade mig för att rida ut för att det var så fint väder, men det gick verkligen inte bra. Fanns inte så mycket att göra så skrittade mest. Sen har jag bara varit hemma, och nu har jag bara suttit och tänkt för mycket. Varför ska allt med känslor vara så krångligt för? Jag har alltid så mycket känslor och ibland "kokar det över" och just nu är det en sån gång. Så får se om jag går ut och går eller något för att rensa huvudet lite.
 
 
 
 
 
 

Gör absolut ingenting

Sitter här och har nyss (nyss=typ 1-2 h sen) and waiting for my dear friend Cissi!  She will sleeping here in my house tonight och det blir nog mysigt som vanligt I guess!
 
*OVÄRT INLÄGG HÄHÄ*
 

Saknar det här


Saknar ponnyn, saknar ridlägret och saknar värmen!

Hos Andrea

Sitter hos Andrea och får mina naglar fixade. Har nog aldrig haft såhär fina naglar (lösnaglar is the shit)!

Film från hoppträningen i söndags

Hoppade för Kristin och Elin i söndags. Provade ett nytt bett och det fungerade väldigt bra så ska fortsätta hoppa på det! Själva hoppningen gick väldigt bra och jag är jättenöjd! Dinnie hoppade väldigt bra och lyssnade skitbra, sprang inte alls som hon kan göra ibland. Vi hoppade en 5 ½ , studs tre galoppsprång till en oxer och sen på en åtta med två små hinder som jag fick byta galopp över. Har inte så mycket mer att säga än att jag är jättenöjd och att Dinnie var jättefin!
 
Hehe, trodde att jag tagit bort ljudet när jag klippte ihop filmen men tydligen så hade jag inte det, så ni får höra Elin kommentera och Kristin prata i telefon med sin pappa!
 
 

Du gör mig lycklig


Fina häst

Hade en jättebra dag i stallet idag. Jag myste med Dinnie i hagen och fotade henne där. Red till ridhuset sen och där la jag ut en bom som jag bytte galopp över i en åtta. Gick mycket bättre än förväntat faktiskt! Började suuper och slutade väldigt bra. I mitten av passet blev hon väldigt taggad och det kändes som att det snurrade väldigt mycket i hennes huvud där ett tag. Men vi slutade på topp i alla fall och jag hade ett stort leende på läpparna när vi avslutade.
 
Fick endel fina bilder så slänger upp de i ett eget inlägg sen. Men här är ett smakprov i alla fall :)
 

RSS 2.0