.har haft två riktigt dåliga dagar nu, usch.

Hoppträning 24 maj, film


Rosa


Besviken

Åkte till Bälinge och hoppade en LD idag. Gick sjukt bra på framridningen, men på banan tog det stopp. Kom inte ens över första hindret. Känns så surt när hon hoppade så bra på framhoppningen!
 
 
Kolla så fint hon hoppade.. Jaja, bara att fortsätta kämpa!

Feelin' cool

 
Foto: Josäfin
 
Idag stekte jag och Dinnie runt såhär! Red inte så länge då det var så sjukt varmt och hon kändes lite loj från början. Kollade bara att gas och broms funkade och red sen runt lite kravlöst, hon taggade dock till lite efter ett tag.
Ska absolut rida med solglasögon igen, fett smart egentligen! Sjukt skönt när det är supersoligt ;)

Bästa ♥

Film kommer senare!
 

Biffen


♥♥♥


Bästa

 
Foto: Sara!

Dagens ridpass

Det var så kul att rida idag! Dinnie var så sjuukt fin redan från början och blev bara bättre och bättre. Red i dressyrsadel och hade kandaret på, det var ett tag sen, men gud vad kul det var!
 
För några veckor sen kändes det som att vi satt lite fast, men för cirka en vecka sen släppte det och sedan dess har det bara gått bättre och bättre. Idag var ett av mina och Dinnies bästa dressyrpass helt klart! Och det roliga var att Sara var med och fotade, så kul att få bilder från när det går så bra!
 
 
Smakprov, fler kommer ♥

Sara & Ronda

Några bilder jag fotade på Sara och Ronda idag! Blev faktiskt väldigt nöjd :D
 

http://ask.fm/alexandraneu

Har nu skaffat Ask som alla andra, följer strömmen liksom.
 
Såå fråågaa pååå vettjaa
 
http://ask.fm/alexandraneu
http://ask.fm/alexandraneu

Sitter på bryggan helt för mig själv

Sitter på bryggan och tänker på allt möjligt. Väldigt skönt faktiskt, mycket tankar och känslor hela tiden.
Jag vill ge dig det finaste jag har. Jag lägger mitt hjärta i dina händer.

 
Foto: Josäfin

Åh, bästis ♥


This dog is adorable

 
Felicias helt underbara lilla hund som jag fick äran att fotografera idag! :D
 
Åh som vanligt förstör blogg.se kvalitén helt...

Pay and Jump 3 maj

Hoppade en runda på pay and jumpen på säva igår. Hade som mål att bara ha kul, men det gick inte bra. Varken att hoppa eller att ha kul. På framridningen sprang hon som bara den, och sen när jag ska börja hoppa så började hon studsa och sen sprang hon iväg. Sen helt plötsligt såg jag marken komma närmare och närmare och hästen bara försvann under mig. Fyfan. Vet inte riktigt vad som hände egentligen, men hon gick ner på knä typ och jag ramlade/kastade mig av. Som tur var båda oskadda så vi kunde fortsätta, men det var faktiskt ganska läskigt. Efter det så tyckte jag det var läskigt att hoppa fram då jag inte ville att det skulle hända igen. Fick i alla fall nåt bra språng på framhoppningen.
 
På banan gick det inte. Hon stod emot och stannade på flera hinder. På två oxrar stannade hon 4-5 gånger och jag förstår inte riktigt varför. Men vi kom runt tillslut.
 
Som tur va var Moa där och kunde peppa mig lite efteråt. Så efter ett tag kändes det inte lika dåligt längre, men jag är fortfarande verkligen inte nöjd.
 
 
Foto: http://jossanamigo.blogg.se
 
 

RSS 2.0