Galet bra

 
Justin <3

Bilder

 

Segersta 13/10

Det var endel strul eftersom jag fortfarande inte stod på startlistan imorse, men det löste sig när vi kom fram. Men det var lite irriterande...
 
Dinnie har i alla fall skött sig gaalet bra! Gick på transporten nästan direkt och hon var inte det minsta svettig när vi kom fram. Sen när jag började rida så var hon så lugn. Sen på framridningen gick hon så sjukt bra! Red runt i lite lägre form först, sen kom min dressyrtränare Emelie och hjälpte mig en stund innan jag skulle in på banan. Galet vad fin Dinnie blev då! Emelie sa att hon nog aldrig sett Dinnie så fin haha.
 
Sen på banan gick det också bra, hon var inte alls spänd som jag trodde hon skulle vara. I början gick det verkligen jättebra, men en liten stund in i programmet började högtalarna som satt på ena sidan spraka en massa och det tyckte Dinnie var jätteläskigt.. Så då blev hon spänd och ville inte riktigt gå ut i dom hörnen och så. Det förstörde ju endel men så kan det ju va. Annars gick det jättebra och jag är så galet nöjd! Fick 59,310 %.
 
Lite tråkigt protokoll dock... Domaren var lite snål och inte en enda liten positiv kommentar, ALLT var negativt vilket jag tycker var lite tråkigt. Men jag hamnade på en 10e plats av 20 starter vilket jag är mer än nöjd med!
 
Tack till Moa för hjälpen och bilderna!
 
Favoritbilden ifrån idag! Foto: Moa

Taggaa

Dinnie är knoppad och fixad, sadel och träns är putsat. Det enda problemet ikväll har varit att jag inte stått med på startlistan och det gör jag inte nu heller men vi har ringt och det ska vara fixat. Så imorgon startar jag och Dinnie våran första dressyrtävling runt tjugo-kvart i tolv. Taggaaaaa

Sist jag tävla dressyr var på Fille för typ 1 1/2 år sen. Det gick jättebra och jag strävar efter samma känsla!
Dressyrlektion

Har precis kommit tillbaka till stallet från en dressyrlektion. Det gick helt okej, är inte jättenöjd men det blev bättre mot slutet! 

Nu medan jag sitter och väntar på skjuts tog jag upp stallkaninen Fabian en stund. Så himla gullig haha :) 

Dressyrtävling

Kollade nyss Tdb och såg att jag kommit in på en dressyrtävlingsom är på söndag! Stod nämligen som reserv. 
Yey, ska bli jättekul! 

Det blir dressyrdebut för mig och Dinnie och vi rider en LB. Taggaaa
Längesen

Längesen jag skrev nåt här! 
Just nu är jag jätteförkyld och har varit i snart en hel vecka, börjar bli riktigt jobbigt... Har knappt kunnat rida heller vilket suger. Men jag red i helgen då jag kände mig lite bättre och i lördags var Josse med och fotade. Dinnie hade vilat nån dag innan så hon kändes stark och tung, men hon var på samma gång rätt fin! 
I söndags hade jag dressyrträning och det gick jättebra! Känns som jag börjar förstå hur jag ska göra och min ridning blir bättre och bättre. Dinnie var jätteduktig och kämpade på jättebra även fast hon var helt slut i slutet. Bra träning!

Nu ska jag snart sova så jag förhoppningsvis blir frisk snart!
ridbilder

Foto: Josse såklart!
 

bästa

 

RSS 2.0