Gott nytt år!URSÄKTA för att mitt namn står över hela bilden, men jag blir galen när folk tar mina bilder.Ni får en bild på mig också bara för att jag är så snäll... Bjuder lagom!

GOTT NYTT ÅR!


Världens finasteWoop woop!Foto: ELIN!


Stora planer på G

Stora planer som får hoppningsvis kan avslöjad imorrn.
Nu hoppas vi att det här blir bra, det blir de säkert!

världens bästa


Julafton

Idag är det då julafton som jag tror ingen missat, haha ;) Jag hoppas jag får min efterlängtade racesafeväst nu (A) GOD JUL!

bild ifrån hoppträningen, jag vann tävlingen därför körde jag ett ärevarv (A) kommer förhoppningsvis fler bilder :) det gick jättebra!snodde bilden av Josse, från hennes blogg (A) hoppas det va okej!


<3

Satt och tittade igenom gamla bilder och då hittade jag den här, jag dog typ. Sötisen <3


Ronda
Lussebullar
FinasteÄr mest nöjd med början, resten blev sådär tycker jag.

Kritik? (:


DressyrfilmSlängde ihop en film med lite klipp ifrån i lördags!


Jag och Minna har planer...


Bara för att...

... jag hittade dom här bilderna ifrån i somras och ni anar inte hur mycket tid jag la ner för att kunna fota den där jäkla nyckelpigan -.- Den satt aldrig still så jag kunde fota den... Men sen hittade jag mååånga fler men de kunde inte heller sitta still. Och jag kunde ju inte direkt ge upp utan att få min bild på nyckelpigan så jag stod säkert i 1 ½ timme minst innan jag fick till en hyffsat bra bild... Hitta ett annat spännande djur också!


You smile, I smileFinaste ponnyn <3Foto: Josäfin!


Hemskt...

FÖR NÅGRA VECKOR SEN LOVADE JAG MIG ATT ALDRIG BÖRJA LYSSNA PÅ JUSTIN BIEBER. OCH VET NI VAD JAG GJORDE IGÅR KVÄLL? JOOOO JAG SATT UPPE OCH LYSSNADE PÅ JUSTIN BIEBER. JAG GILLAR HONOM INTE ENS. HAR ALDRIG HAFT NÅT EMOT HONOM MEN SITTA OCH LYSSNA PÅ HONOM? ALDRIG.


JEUSCH. (nytt ord, man säger det som det stavas.)

PROBLEMET ÄR JU ATT JAG TYCKER HAN ÄR GANSKA BRA, OKEJ, HAN ÄR BRA. INTE BRA, INTE BRA, INTE BRA, INTE BRA.

 

BARA FÖR ATT HAN TYP SÅG BRA UT PÅ DEN HÄR BILDEN.


gårdagens dressyrträning

Igår va det som vanligt dressyrträning och den här gången gick det jättebra! Framridning gick sådär då jag kände att jag inte riktigt dich igenom honom. Men sen när vi började med bogen in så släppte det. Sen när vi fortsatte med öppna blev det bara ännu bättre! Hängde sig nästan ingenting i handen och var mjuk och fin! Han är så rolig att rida då! Eftersom han blir jättepositiv och då blev jag automatiskt det med. Så himla roligt!

RSS 2.0