Klara & Liten

 
 
 

Det bästa jag har

 

Bilder från tävlingen förra helgen


muskelknutten Dinnie

Foto: Amanda Tillenius!
 

Han är så fin

 
Blev tårögd när jag såg de här klippet igår. Han är så himla bra och fin. Och det bästa av allt, jag har träffat honom. Pratat med honom, kramat honom osvosvosv.
 
Han spelade ju på Liseberg igår kväll och jag är så ledsen att jag inte kunde vara där. Men det kommer fler tillfällen, förhoppningsvis snartsnartsnartsnart.
 
 

Film från LDn


Hon bara växer i mina ögon för varje dag som går

 
Fina fina!
 
Tävlade på Säva idag och hoppade LD och LC. I LDn var hon så galet jäkla fin! Tror att det är våran näst bästa runda nånsin tror jag. Hon lyssnade både framåt och tillbaka jättebra och det kändes som att vi båda tyckte det var lika roligt båda två! Vi fick dock 1 pet på 3e hindret där vi kom lite nära.
 
I andra klassen hoppade hon galet bra på framhoppningen! Tog bara nåt språng där eftersom hon gått en klass innan. På banan gick det väl inte så jättebra egentligen, men jag är nöjd endå! Vi fick nån bom med oss och sen några stopp så vi blev uteslutna på näst sista hindret. Var lite besviken direkt efteråt men efter bara några minuter så kände jag mig endå väldigt nöjd. Det enda målet jag egentligen hade var att ha kul och det hade vi!
 

 

RSS 2.0